Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

3 redenen waarom wegwerpbekers milieuvriendelijker zijn dan mokken

//3 redenen waarom wegwerpbekers milieuvriendelijker zijn dan mokken

3 redenen waarom wegwerpbekers milieuvriendelijker zijn dan mokken

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Koffiebekers zijn voor vele grote organisaties de makkelijkste optie. Wanneer er honderden mensen in dienst zijn, is het vrijwel onmogelijk om elke dag de afwas te doen; het zou bijna een dagtaak zijn! Toch is gebruiksgemak niet het enige voordeel dat deze wegwerpbekers met zich meebrengen. Wanneer jij de juiste bekers voor jouw bedrijf inkoopt, druk je de kosten en denk je aan het milieu. Hieronder 3 redenen waarom wegwerpbekers milieuvriendelijker zijn dan mokken.

Recyclebaar

Allereerst zijn wegwerpbekers recyclebaar. Niet alleen kun je de bekers zelf meerdere keren gebruiken, ook na het wegwerpen (pun intented) krijgen ze een bestemming. Zo zijn deze disposables biologisch afbreekbaar. Hierdoor doe je de natuur er geen kwaad mee en kan het deze op natuurlijke wijze tot zich nemen.

Waterbesparend

De ouderwetse ‘stenen’ koffiemokken worden soms wel duizenden keren gebruikt. Dit lijkt in eerste instantie positief, maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat deze koffiemokken hierdoor ook duizenden keren afgewassen dienen te worden? Wanneer je deze met de hand afwast, valt het waterverbruik meestal nog wel te beperken. Gebruik je echter de vaatwasser, dan worden soms wel tientallen liters water verbruikt!

Wegwerpbekers kunnen ‘gewoon’ weggegooid worden, waardoor er geen liters water worden verspild. Doordat ze hergebruikt kunnen worden, zorgen ze bovendien voor weinig tot geen schade aan het milieu.

Energiebesparend

De waterverspilling van stenen mokken is één ding, maar het afwassen brengt nog veel meer indirecte schade aan het milieu aan. Voor de afwas is namelijk warm water nodig. Om dit warme water op te wekken is gas (water uit de kraan met een gasketel) of elektriciteit (voor de afwasmachine) nodig. Dit gas- en elektriciteitsverbruik zorgt voor een enorme uitstoot aan Co2, wat één van de hoofdoorzaken van klimaatverandering is.

Wanneer je gebruik maakt van wegwerpbekertjes, voorkom je deze problemen. Het gebruik van disposables zorgt voor een enorme besparing aan Co2 uitstoot.

Al met al

Al met al zijn wegwerpbekertjes op de lange termijn de meest milieuvriendelijke optie. De bekertjes zijn recyclebaar, je bespaart water én je bespaart energie. Wanneer één persoon de overstap maakt naar disposables levert dit een kleine winst op, maar wanneer een heel kantoor hier gebruik van maakt, wordt een aanzienlijke positieve bijdrage geleverd aan het milieu. Wil jij hier ook aan bijdrage aan leveren, bekijk dan onze collectie!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T11:27:13+01:00oktober 10th, 2017|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.