Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

5 redenen om een professioneel koffieapparaat op kantoor aan te schaffen

//5 redenen om een professioneel koffieapparaat op kantoor aan te schaffen

5 redenen om een professioneel koffieapparaat op kantoor aan te schaffen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een goed, professioneel koffieapparaat op de werkvloer is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar geworden. Toch zijn er nog veel te veel kantoren die gebruikmaken van een ouderwetse Senseo of erger nog: gekookt water met oploskoffie! Buiten dat koffie met een temperatuur boven de 85 graden Celsius haar smaak grotendeels verliest, maak je ook geen goede beurt bij zowel jouw werknemers als (potentiële) klanten. Om net dat extra zetje in de rug te geven, hebben wij de 5 belangrijkste redenen om een professioneel koffieapparaat voor op de werkvloer aan te schaffen op een rij gezet.

Gemak

Allereerst is het veel gemakkelijker om een professioneel koffieapparaat op werk aan te schaffen. Een kwalitatief hoogstaand apparaat is gewoon makkelijker dan een ander apparaat. Je hoeft je geen zorgen te maken om het malen van bonen, het wachten op de machine, na elke kop koffie het apparaat schoonmaken en andere zaken. Wanneer je een tip-top in orde apparaat hebt, kun je direct onderuitgezakt in jouw bureaustoel zitten en genieten van die welverdiende kop koffie.

Smaak

Een ouderwets koffiezetapparaat vraagt om de nodige kennis om het juiste bakkie te zetten. Welke bonen heb je nodig? Hoe lang moet de koffie trekken? Hoeveel koffiebonen moet je malen? Een echt lekkere kop koffie leek vaak meer toeval dan gewoonte te zijn. Een professioneel koffieapparaat neemt je deze zorgen uit handen. Elke dag dezelfde kop koffie, dezelfde sterkte, dezelfde kwaliteit en dezelfde perfecte beleving. Je hoeft echt geen professionele barista te zijn om de perfecte kop te zetten!

Arbeidsproductiviteit

Een professionele koffieautomaat zorgt tevens voor een verhoogde arbeidsproductiviteit. De cafeïne brengt het brein op gang en zorgt dat werknemers zich net wat beter kunnen concentreren. Daarbij wil je natuurlijk ook niet dat jouw werknemers naar die koffiezaak om de hoek gaan, omdat de koffie op de werkvloer niet te drinken is. Al met al lijkt een professioneel koffieapparaat een flinke investering, maar met alle voordelen heb je deze investering binnen de kortste keren terugverdiend.

Uitstraling naar klanten

Eén van de meest waardevolle voordelen van een professioneel koffieapparaat, is de uitstraling die je hiermee naar klanten hebt. Je investeert honderden euro’s in het maken van een uitmuntende presentatie, maar dat waterige bakkie laat de deal uiteindelijk niet doorgaan. Dat zou zonde zijn, toch? Oké, dit is misschien een vrij overdreven argument, maar een professioneel gezette kop koffie zorgt net voor dat beetje extra uitstraling om uw business kracht bij te zetten.

Besparing

In bijna alle bovenstaande argumenten komt één onderdeel duidelijk naar voren: geld. Of het nu gaat om gemak, tijd, arbeidsproductiviteit of uitstraling naar (potentiële) klanten: de investering in een professioneel koffieapparaat verdient zich dubbel en dwars terug. De investering lijkt misschien relatief groot, maar op de lange termijn verdient je deze dubbel en dwars terug – zowel direct als indirect!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T11:23:01+01:00februari 8th, 2018|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.