Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

Waarom wegwerpartikelen zo belangrijk zijn ten tijde van Corona

//Waarom wegwerpartikelen zo belangrijk zijn ten tijde van Corona

Waarom wegwerpartikelen zo belangrijk zijn ten tijde van Corona

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De huidige ontwikkelingen in de wereld en de uitbraak van het Coronavirus zijn een keiharde realitycheck geweest. De laatste jaren, maanden en vooral weken leren we steeds beter om te gaan met moeder aarde, maar vooral ook met onszelf. Je dient niet alleen rekening te houden met jezelf, maar ook met jouw overbuurman, collega, broer, zus of moeder. En dit is exact waarom we, vooral ten tijde van de huidige coronacrisis, over moeten stappen op wegwerpartikelen.

Hygiëne staat voorop

Met de huidige ontwikkelingen staat hygiëne voorop. Je wilt anderen natuurlijk niet besmetten. Uit onderzoek is gebleken dat het Coronavirus een voorkeur heeft voor plastic, staal en andere materialen. Hier kan het virus uren en soms zelfs dagen op overleven. Op roestvrij staal was dit zelfs langer dan drie dagen. Een groot gedeelte van dit onderzoek kon zo snel uitgevoerd worden doordat het virus veel overeenkomsten heeft met het vroegere SARS-virus.

Om te voorkomen dat je besmet raakt, kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Wat zeker niet bijdraagt vanuit het oogpunt besmetting (maar ook vanuit het oogpunt algemene hygiëne), is drinken uit dezelfde beker of hetzelfde glas. Zelfs al is deze door de vaatwasser gegaan of afgewassen, het is geen waterdicht plan. Een veel beter optie op dit moment en in het algemeen is de wegwerpbeker en andere wegwerpartikelen.

Dat je zelf niet besmet wilt raken is één, maar je wilt al helemaal niet verantwoordelijk zijn voor verdere verspreiding en het aansteken van iemand anders. We moeten extra nadruk leggen op het voorkomen dat we anderen besmetten. Wegwerpartikelen zijn hiervoor niet alleen nodig, maar ook zeer praktisch; na gebruik gooi je deze weg, waarna je er geen omkijken meer naar hebt.

Wees hygiënisch, niet alleen nu

De moeilijke tijden zullen nog wel even aanhouden. Laten we dit moment aangrijpen om niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze medemens en moeder aarde te zorgen. Duurzame wegwerpartikelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens een stuk hygiënischer dan alternatieven. Samen helpen we de samenleving verder! Niet in één keer, maar stukje bij beetje.

Wij wensen je sterkte, geluk en een goede gezondheid toe de komende tijd!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T10:40:20+01:00maart 18th, 2020|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.