Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

De beste koffiebeker voor op de werkvloer

//De beste koffiebeker voor op de werkvloer

De beste koffiebeker voor op de werkvloer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gemiddeld drink een Nederlander 2,6 koppen koffie, per persoon per dag. Nederland is dan ook echt een koffieland te noemen en staat zelfs op de derde plek wereldwijd van landen waar de meeste koffie wordt gedronken. Koffie is de laatste jaren al een stuk duurzamer geworden. Niet alleen op gebied van verbouwen maar ook op het gebied van gebruik. De meeste bedrijven gebruiken op hun kantoor koffiebekers van plastic of karton. Dit maakt het gemakkelijker om koffie te pakken en zorgt ervoor dat het bedrijf niet steeds met een volle vaatwasser zit. 

Maar wat zijn nou de beste koffiebekers voor op de werkvloer, plastic, karton of toch een andere optie? Hier zijn verschillende meningen over omdat elke keuze liefhebbers heeft. Maar er is meer dan voldoende dat om uit te wijzen welke optie nou de beste keuze is. 

Keuze voor plastic koffiebekers

In sommige gevallen is de keuze voor plastic koffiebekers de beste. Deze bekers zijn vooral handig wanneer er niet alleen warme maar ook koude dranken op kantoor uit deze bekers worden gedronken. Plastic bekers zijn hier namelijk uitmuntend geschikt voor. Dit type beker heeft vaak wel een iets kleinere inhoud maar zijn alsnog perfect voor koffie, thee en andere drankjes. Kenmerkend zijn de ribbels aan de buitenzijde van de bekers. Deze ribbels zorgen ervoor dat de drank in het bekertje beter geïsoleerd kan worden met een dun laagje plastic. Het geribbelde gedeelte van de beker heeft nog een extra functie, het biedt een goede bescherming tegen de hitte van de drank in de beker wanneer u deze vasthoudt. 

Keuze voor kartonnen koffiebekers

In bepaalde situaties zijn kartonnen koffiebekers milieuvriendelijker, vooral wanneer de bekers zijn gemaakt van duurzaam karton. Duurzaam karton is gerecycled en daardoor is het karton al gebruikt voor andere kartonnen producten. Ook kan het karton meteen weer gerecycled worden als het bij de afvalverwerking terecht komt. Dit maakt het voor een bedrijf ook makkelijker om verantwoordelijk met het milieu bezig te zijn. Kartonnen koffiebekers kunnen helpen bij het verduurzamen van een bedrijf.

Een ander voordeel van kartonnen bekers is dat deze bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo of slogan. Hiermee kunt u uw werknemers gemotiveerd houden. Denk bijvoorbeeld aan wat het bedrijf wilt uitstralen. Door dit continue aan uw werknemers te communiceren, door bijvoorbeeld bedrukte koffiebekers, kunnen zij dit altijd uitdragen naar uw klanten. 

 

Alternatief: bamboe!

Zijn er nog andere mogelijkheden dan plastic of kartonnen koffiebekers? Jazeker! Koffiebekerbestellen.nl heeft milieubewuste koffiebekers van 100% bamboepapier. De koffiebeker van bamboepapier zijn hip en ogen eigentijds door het materiaal dat stevig aanvoelt. Dankzij de naturel kleurstelling zijn de bekers niet alleen te gebruiken op kantoor maar zijn ze ook perfect voor festivals en evenementen en passen ze bij elke cateraar, snackbar, foodtruck, toko en elke andere horecagelegenheid. Het bamboepapier is samengesteld volgens het FSC Mix-label en kan na het gebruik gewoon bij het oud papier. Het bamboepapier is voedselveilig en geeft geen geur en smaak af. Hierdoor is het uitermate geschikt als koffiebeker of beker voor andere dranken. Bamboe is een van de snelst groeiende planten met een milieubewuste uitstraling. Deze uitstraling past helemaal in deze tijd van natuurlijke materialen en milieubewustzijn. 

 

De beste keuze

In principe ligt het aan de gebruikers wat nou daadwerkelijk de beste keuze is. De een vindt misschien een plastic beker te gebruiken terwijl een ander zweert bij een kartonnen of bamboe koffiebeker. Dit zorgt ervoor dat de meningen erg verdeeld zijn. Als u meer wilt focussen op de duurzaamheid van uw bedrijf, dan is de bamboebeker de beste optie. Deze bekers kunnen na gebruik gewoon bij het oud papier welke vervolgens gerecycled kan worden. Al met al blijven wegwerpbekers een beter alternatief dan meerdere keren per dag de vaatwasser aan te zetten om koffiemokken af te wassen. Denk er wel aan dat de wegwerpbekers bij het afval komen waar ze horen, anders is het nog steeds niet duurzaam. 

Wat uw keuze ook is, bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u terecht voor alle drie de opties. Wij hebben verschillende plastic, kartonnen en bamboe koffiebekers, in verschillende maten. Onze kartonnen bekers zijn zelfs te bedrukken. Ook voor uw kartonnen milkshake- en ijsbekers kunt u terecht bij Koffiebekerbestellen.nl. Om helemaal duurzaam te zijn, kiest u naast de bamboe koffiebekers ook voor houten roerstaafjes in plaats van plastic roerstaafjes. Hoe minder plastic, hoe beter natuurlijk.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T10:54:53+01:00oktober 11th, 2019|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.