Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

Dé koffietrends van 2019

//Dé koffietrends van 2019

Dé koffietrends van 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Naast alle goede voornemens brengt een nieuw jaar ook nieuwe trends met zich mee. Koffiebekerbestellen.nl houdt niet alleen de laatste ontwikkelingen omtrent koffiebekers en toebehoren in de gaten maar eigenlijk alles op het gebied van koffie. We hebben het internet afgezocht naar de nieuwste ontwikkelingen op de koffiemarkt en hebben de belangrijkste koffietrends voor het jaar 2019 voor jou in dit blog gezet.

Gecertificeerd is de nieuwe standaard

Al in 2018 was duurzaamheid belangrijk maar ook in 2019 gaat deze trend verder. De vraag naar 100% gecertificeerde producten zoals koffiebonen zal alleen maar toenemen. Aanbieders van koffiebonen zullen steeds meer gecertificeerde koffiebonen aanbieden voor alle soorten koffie.

Plantaardige en gezonde koffie zijn blijvers

In onze blog over de koffietrends van 2018 hadden we het al over de trend van plantaardige en gezonde koffie. Deze trend trekt door in 2019. De vraag naar koffie met duurzame ingrediënten zal alleen maar toenemen. Allergenen zullen ook een belangrijke rol gaan spelen, bijvoorbeeld in de vraag naar alternatieven voor de gewone melk of melkproducten zoals creamers. Steeds meer plekken bieden aan om haver- of sojamelk te nemen in plaats van de standaard koemelk. Dit zorgt ervoor dat mensen met een lactose allergie of -intolerantie ook kunnen genieten van bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato.

Nieuwe technologieën

In sommige bedrijven zijn al vier generaties op de werkvloer te vinden. Al deze generaties hebben hun eigen expertise, ervaringsniveau en visie. Maar ook met een eigen kijk op hoe zij hun koffie willen. Vooral de laatste generatie is opgegroeid in een wereld met veel technologie waarin vragen stellen door middel van spraak aan je telefoon of slimme speaker in huis heel normaal is. Door de groeiende invloed van deze generatie kunnen er nieuwe technologieën worden verwacht rond de koffievoorziening. Denk hierbij aan het kiezen van je koffie door middel van je smartphone of de koffie helemaal aan te passen naar je persoonlijke voorkeuren. Deze trend zal in 2019 waarschijnlijk helemaal doorbreken.

Uitstraling koffieautomaat

In het verleden werd een koffieautomaat nog wel eens weggestopt in een hoekje op het kantoor. Dit is niet meer zo. Grote kantoren met luxueuze koffiehoeken laten dit graag aan hun klanten en relaties zien. De smaak van de koffie die uit de luxe koffiemachines komen is ook erg belangrijk. Een luxe koffiemachine met verse melk kan ervoor zorgen dat er op de werkvloer koffie beschikbaar is van barista kwaliteit maar dan zonder de barista. Door de economische groei wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Met goede koffie op de werkvloer kan je aanwezige medewerkers tevreden houden en potentiële nieuwe werknemers laten proeven wat een lekkere koffie beschikbaar is.

In de loop van het jaar kunnen natuurlijk ook nieuwe trends ontwikkelen of blijken voorspelde trends niet uit te komen. Bij Koffiebekerbestellen.nl houden wij de koffiemarkt en zijn trends in de gaten. Houd ons blog in de gaten voor verschillende nieuwtjes op het gebied van koffie, koffiebekers en toebehoren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T11:07:11+01:00januari 11th, 2019|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.