Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

Koffiebekers als marketing instrument

//Koffiebekers als marketing instrument

Koffiebekers als marketing instrument

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bij Koffiebekerbestellen.nl hebben wij een enorme liefde voor koffie en de daarbij horende koffiebekers. Wij zien in koffiebekers veel meer potentie dan alleen een beker waaruit je de koffie drinkt. Een koffiebeker kan veel meer voor je bedrijf betekenen dan dat veel mensen denken. Een koffiebeker wordt gebruikt om koffie te drinken, maar door goed gebruik te maken van de juiste koffiebekers kan je het zelfs als marketinginstrument gebruiken. In deze blog vertellen wij hoe de bekers van Koffiebekerbestellen.nl kunnen bijdragen aan de marketing voor je bedrijf.

Meer dan alleen een koffiebeker

Veel bedrijven zien kleine details zoals koffiebekers over het hoofd en dit is enorm jammer, er valt namelijk enorm veel te winnen door goed gebruik te maken van koffiebekers. Koffiebekers kunnen namelijk een grote bijdrage leveren aan de merkbekendheid en aan het vertrouwen dat er in het bedrijf is. Je kent vast het gezegde wel; ‘’een beeld zegt meer dan duizend woorden’’. Door gebruik te maken van bedrukking op de koffiebekers zullen mensen je bedrijf veel beter herinneren dan dat je saaie koffiebekers gebruikt die je ook in de voetbalkantine krijgt. Bij Koffiebekerbestellen.nl is elke koffiebeker precies zo te bedrukken als u wenst. U kunt ervoor kiezen om uw logo, een stuk tekst of een afbeelding op de bekers te laten bedrukken. Voor elke organisatie kan Koffiebekerbestellen.nl de oplossing zijn om te helpen met het bereiken van marketingdoelstellingen.

Merkbekendheid vergroten door Koffiebekerbestellen.nl

Door koffiebekers te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf zullen klanten of de doelgroep meteen zien dat de koffie die zij drinken hoort bij het merk, en dit zullen de mensen gegarandeerd opslaan in hun geheugen. Naast een logo kan je ook afbeeldingen of teksten op de koffiebekers laten bedrukken. Door gebruik te maken van afbeeldingen of teksten op bekers zullen de mensen die koffie drinken kijken naar de koffiebeker, zodra er hier een pakkende tekst op staat zullen zij dit lezen en hiermee kan je dan een leuke boodschap overbrengen en vergroot je de merkbekendheid van je bedrijf. Uit ervaring weten wij ook dat mensen die een koffiebeker in hun handen hebben en die moeten wachten vaak gaan rommelen aan de beker. Door veel teksten of kleine afbeeldingen te gebruiken kan je de aandacht van die mensen naar jouw visuele uitingen trekken waarmee je de merkbekendheid vergroot. Ook kan je bijvoorbeeld een evenement gaan sponsoren. Stel je hebt een bedrijf in winterkleding en je sponsort een schaatstoernooi, je kan hier dan een deal sluiten dat alle koffie geschonken wordt in jouw bedrukte koffiebekers. Alle mensen, die mogelijk tot je doelgroep behoren, zullen dan de visuele uiting op de koffiebeker zien en zij zullen dit onthouden. Zo zijn er nog talloze andere kansen die je kan gebruiken om je merkbekendheid te vergroten door middel van bedrukte koffiebekers. 

Vertrouwen verhogen door bedrukte koffiebekers

Door gebruik te maken van de bedrukte bekers van Koffiebekerbestellen.nl kan je niet alleen de merkbekendheid verhogen maar ook het vertrouwen. Als je bij een ander bedrijf aankomt en je ziet dat de koffiebeker die je krijgt bedrukt is met het merklogo en misschien nog wat leuke teksten dan zal het vertrouwen aanzienlijk toenemen. Om even terug te gaan naar het voorbeeld van de sponsoring zal dit ook het vertrouwen goed doen. De mensen die koffie hebben gedronken op die specifieke dag zullen onbewust of bewust het merklogo gezien hebben. Zodra deze mensen nu jouw logo ergens voorbij zien komen zullen ze een bepaalde associatie hebben met het merk. Deze associatie zal positiever zijn en er zal meer vertrouwen in het merk zijn dan wanneer je niet gepromoot had met je koffiebekers.

Koffiebekers laten bedrukken

Zoals al vermeld kunnen wij alles bedrukken op de koffiebekers, denk aan logo’s, teksten en afbeeldingen. Naast het bedrukken van de bekers verkopen wij bij Koffiebekersbestellen.nl ook de koffiebekers zelf en de daarbij horende accessoires. Wij verkopen alle soorten koffiebekers, van simpel en klein tot luxe en grote koffiebekers. Al onze koffiebekers hebben een kwaliteitskeurmerk waardoor ze goed te gebruiken zijn bij zowel warme als koude dranken. Wij verkopen ook alle bijbehorende accessoires zoals; creamer- en suikersticks, roerstaafjes, deksels en draagtrays. De koffiebekers zijn al te bestellen vanaf 250 stuks maar voor de grotere partijen is Koffiebekerbestellen.nl ook zeker de beste keuze.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2020-11-23T10:50:14+01:00december 5th, 2019|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.