Kwaliteitskeurmerk Voor al uw warme en koude dranken Laag geprijsd Gratis verzending

Koffietrends van 2021

//Koffietrends van 2021

Koffietrends van 2021

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

2020 ligt alweer twee weken achter ons. Daarom is het tijd om vooruit te kijken. Tijd om te kijken naar wat 2021 voor trends gaat brengen op het gebied van koffie. Natuurlijk is de plek waar veel koffie de afgelopen tijd veranderd. Er werd veel koffie gedronken op kantoor en in horeca, maar het kantoor heeft plaatsgemaakt voor thuiswerken en de horeca is gesloten. Maar wat heeft dit voor invloed op de trends van dit jaar? Je leest dat allemaal in het nieuwste blog van Koffiebekerbestellen.nl!

Hoeveelheid en beleving

Al vele jaren stijgt het aantal kopjes koffie dat Nederlanders gemiddeld drinken. De voorgaande jaren waren we steevast te vinden in de top 10 van koffiedrinkers maar volgens onderzoek was Nederland in 2020 wereldkampioen koffiedrinken. Gemiddeld is de consumptie van 8,3 kilogram koffie per persoon! Dit is een halve kilo meer dan runner-up Finland die het ook goed doen met 7,8 kilogram koffie per persoon. Zorg jij ervoor dat dit gemiddelde omhoog gaat of hou je het juist wat lager?

Tegenwoordig is de kennis en beleving omtrent koffie ook steeds belangrijker. Koffiedrinkers worden echte experts omdat zij zich meer gaan verdiepen in de smaak en herkomst van koffie die zij tijdens het thuiswerken drinken. In 2020 werd het al steeds belangrijker dat de herkomst van de koffiebonen bekend was en dat is in 2021 niet anders. Zeker niet doordat steeds meer mensen zich hiermee bezighouden.

Duurzaamheid door verbod

Halverwege 2021 gaat er een verbod in voor bepaalde wegwerpproducten zoals plastic bordjes, bestek en rietjes. Deze mogen dan niet meer worden gebruikt of verkocht. Ook de plastic roerstaafjes vallen onder dit verbod. Gelukkig vind je bij Koffiebekerbestellen ook een goed alternatief, namelijk houten roerstaafjes.

Maar niet alleen het plastic verbod is belangrijk voor duurzaamheid. Ook de verpakkingen en koffiebekers worden steeds duurzamer. Kartonnen koffiebekers worden steeds vaker vervangen door bamboe koffiebekers of bio composteerbare bekers. Maar niet alleen duurzame verpakkingen zijn belangrijk. Ook duurzame afvalverwerking is belangrijk. Dus het is ook steeds belangrijker dat de bekers in de juiste afvalbak belanden. Anders heeft het alsnog weinig zin om duurzame bekers te gebruiken. De vraag naar duurzaamheid van steeds meer consumenten zal er ook voor zorgen dat leveranciers steeds innovatiever gaan denken. Dit zorgt ook voor een positieve boost als het gaat om het imago. Bedrijven laten steeds meer zien naar hun klanten dat hun producten duurzaam zijn om zo de klant hun kant op te trekken.

Bio bekers

Laat de trends maar komen

Bij Koffiebekerbestellen.nl zijn we ook al bezig met de koffietrends van 2021. Zo verkopen wij geen plastic roerstaafjes meer, alleen de houten varianten zijn nog beschikbaar. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan bio bekers die composteerbaar zijn. Maar pas aan het eind van dit jaar zullen we zien welke trends echt zijn doorgebroken en welke eventueel doorzetten naar 2022. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Voor nu pakken we nog een van onze koffiebekers en blijven we kijken naar alle trends die zich ontwikkelen op het gebied van koffie en koffiedrinken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
By |2021-01-13T12:19:27+01:00januari 13th, 2021|Blog|0 Comments
De waardering van www.koffiebekerbestellen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 102 reviews.